POPGUNNN, De live dance sensatie van 2016/2017

In Flevoland bestaat nog geen enkel bedrijf dat lasers verhuurt en lasershows geeft. Tenminste… tot voor kort! Want Maarten Klingenberg en Sander van den Bout, richtten onlangs het bedrijf Love4lasers in Lelystad op. Lees in deze blog hoe de start van Love4lasers tot stand gekomen is.

“Na jarenlange ervaring in de wereld van evenementen, theater, licht en geluid, kwamen wij – Maarten en Sander – op het idee samen een bedrijf op te richten voor laserverhuur: een vakgebied waar onze werkervaring en talenten perfect samenkomen. We vonden het vreemd dat in Flevoland – een plek waar toch heel wat evenementen plaatsvinden – nog steeds geen bedrijf bestond dat lasers verhuurt. En wij vinden lasers te gek! Misschien moesten wij dan maar een bedrijf oprichten?

Maar hoe pak je zoiets aan? Een bedrijf oprichten is niet niks. Hoe moesten we dat doen? Wat wilden we precies? En op welke manier wilden we ons onderscheiden van de concurrenten? Dat laatste wisten we eigenlijk wel: we worden geen bedrijf dat lasers verhuurt, wij worden een bedrijf met liefde voor het vak. Liefde voor lasers.” Maarten en Sander zetten hun plannen door en schrijven zich in april 2015 in bij de Kamer van Koophandel onder de naam Love4Lasers.

“De komende jaren willen wij met onze lasers bijzondere shows weggeven en een grote en tevreden klantenkring opbouwen. Met onze ambities, technische kennis en bereidheid om altijd een stapje harder te lopen, komt dat vast en zeker goed. Natuurlijk kunnen we blijven vertellen over onze plannen, maar soms is het leuker om dingen met eigen ogen te zien. In de blogs over de bedrijfsnaam Love4lasers en het ontwerp van het logo van Love4lasers, zie en lees je meer over ons bedrijf.”

Wil je meer informatie over Love4lasers? Plannen bespreken of tarieven opvragen? Neem contact op met Love4lasers en kom alles te weten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *