Love4lasers Lelystad

De naam doet het al vermoeden: liefde voor het vak is de pijler van het bedrijf Love4lasers. En die liefde moest doorschemeren in de naam. Ben je benieuwd waarom we hebben gekozen voor Love4lasers? Welke twijfels en overtuigingen we hadden bij de keuze van onze bedrijfsnaam? Je leest het in dit blog.

Love4lasers: hoe klinkt dat als je het een paar keer herhaalt? Hoe zullen mensen reageren als ze dit horen? Zullen ze het onthouden, pakt het zoals een liedje dat de hele dag in je hoofd blijft hangen?

Maarten en Sander werken al jarenlang in de wereld van beleving, shows, theater en evenementen. “Het beroep ligt ons aan het hart en de liefde ervoor delen we graag met anderen. Maar hoe laat je liefde terugkomen in een bedrijfsnaam? Iets met liefde… Liefde voor lasers, lasers voor jou, liefde & lasers. Nee klinkt allemaal voor geen meter. Love for lasers dan? Dat klinkt niet slecht, maar “for” staat weer zo stom. Hoe verwerk je dat? Opeens hadden we het: we maken een vier van “for”. Tadaa…Love4lasers was geboren. Vet. Nu de rest nog.

Wil je – naast de bedrijfsnaam – meer weten over het ontstaan van Love4lasers? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de start van Love4lasers of het ontwerp van ons logo? Dit vind je allemaal in onze blogs.”

Informatie opvragen over Love4lasers kan natuurlijk ook. Wil je jouw plannen bespreken of tarieven opvragen? Of heb je een andere vraag? Neem contact op met Love4lasers en kom alles te weten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *